Inšpirujte sa!

Minimum Viable Podcast #24: Od dizajnéra k investorovi

Michal Šimkovič alias Musho: Nikdy som si nekreslil nejakú krabičku, že odtiaľto potiaľto je to môj job a ďalej už nie. Robím všetko čo treba. Neexistuje small task.

Lighting Talks* o zvyšovaní CX zrelosti vo firme

V utorok 26. marca 2024 vás pozývame diskusiu o zavádzaní a podpore firemnej stratégie orientovanej na zákazníka. Kapacita je limitovaná, rezervujte si miesto.

Žiadanosť: Prečo testovanie použiteľnosti ≠ dobrý produkt

Aby ste sa uistili, že nová služba bude úspešná, mali by ste začať odpoveďou na jednoduchú otázku: "Budú moji potenciálni zákazníci chcieť používať túto službu a platiť za ňu?"

Minimum Viable Podcast #23: CX v logistike

Alexander Jančo z Packety: “Orientovanie na zákazníka má každý, ale to je pre mňa veľmi slabé.”

CX a metriky: Ako merať návratnosť dobrého zákazníckeho zážitku

Chcete zaviesť novú CX inciatívu, ale nadriadení chcú vidieť finančný prínos? Nastavte si metriky, ktoré vedeniu ukážu, že lepší zákaznícky zážitok môže skutočne zarábať.

Jobcast: Ako vyzerá práca v Lighting Beetle*?

Nahliadnite do každodenného fungovania najväčšieho slovenského CX štúdia a zistite, ako vyzerá práca Managing Directora Michala Blažeja.

Minimum Viable Podcast #22: Future Thinking

Lucia Ciranová z Úradu Vlády SR: "Keď teraz robíte niečo, čo má byť inovatívne o dva roky, musíte premýšľať 15 rokov dopredu.”

Čo nás dizajn Škoda infotainmentu naučil o HMI

Pri tvorbe rozhraní človek-stroj je rozhodujúci kontext, v ktorom k interakcii dochádza. Infotainment áut nás naučil 5 pravidiel platných pre dizajnovanie akéhokoľvek HMI.

Ako zlepšovať UX v štátnej správe?

Štátna správa má obrovský potenciál na zlepšenie UX. My sme dostali príležitosť redizajnovať elektronickú schránku Slovensko.sk.

Minimum Viable Podcast #21: CX v bankovníctve

Petr Šmíd z Air Bank: "NPS nemáme úplne radi, ale dobre vyjadruje vzťah s klientom."

Vstúpte do katedrály
dizajnu

Kam smerujete? Radi s vami načrtneme plán pri káve.

Stretnime sa